Over "van alles en nog wat en een beetje"
vrijdag 12 juli 2024

Webkoppel start door!

Na bijna een jaar stilte op dit blog, hebben we besloten een doorstart te maken. 'Webkoppel schrijft' herleeft. Schreven we eerst over passende webteksten en passende websites (ons werk), nu trekken we het breder. We schrijven over "van alles en nog wat en een beetje". Wat is dat nou weer? Vaagtaal? Misschien wel vaag, maar bij ons een gevleugelde uitdrukking en dus passend bij onszelf. 'Webkoppel schrijft' is onze plek om te schrijven over datgene waar we mee bezig zijn of wat ons bezighoudt. Waar we tegenaan lopen, ons over opwinden of gewoon dat wat we leuk vinden. Kortom: van alles en nog wat en een beetje!

Gedachtespinsels

Al sinds ik Henk ken, antwoordt hij regelmatig met "van alles en nog wat en een beetje". Vooral als ik vraag "waar denk je aan?" of een variatie daarop. Het is misschien ook wel de foutste vraag die je kan stellen aan je partner. Niet altijd wil iemand steeds maar weer gedachtespinsels delen. Wie weet is daardoor het antwoord van Henk ontstaan. Zou zomaar kunnen. Ik heb het overgenomen. Best makkelijk zo'n vast antwoord als je zelf even helemaal niet weet wat er allemaal in je hoofd omgaat. En neem je het een beetje meer letterlijk dan is het prima bruikbaar om mee aan te geven waar een blog over gaat.

Divers

Op 'Webkoppel schrijft' ga je vanaf nu een diversiteit aan artikelen vinden. Niet alleen inhoudelijk gericht op ons werk. Maar bijvoorbeeld ook gericht op de veranderingen in ons leven. We staan op een keerpunt. Van woonhuis naar woonzeilboot. Van werken vanuit huis naar werken vanuit een eigen kantoor. Ik heb er vast een column over geschreven en er volgen er meer.

Vraag me niet met welke regelmaat. Ik beloof niet meer elke week of elke 2 weken of maandelijks. Volg de Webkoppeltwitter en je weet wanneer er nieuws is. Tot lezens!

Lezersreacties

One Response naar “Webkoppel start door!”

  1. Inger zegt:

    Prima plan. Ik heb deze twee nieuwe stukjes/columns alweer met veel plezier gelezen! Ga zo door (en maak er een boek van :p )

Laat een antwoord achter